Hej!

Kul att du hittat hit. Vi hjälper dig oavsett om du behöver 200 porträtt under en dag eller 1 bild till ditt skådis-CV. Är du ovan bildköpare kan det vara bra att fylla i vår offertförfrågan där vi  även erbjuder våra standardljussättningar. Vill du att vi kontaktar dig så skicka ett mail till hello@sthlmportraitfactory.com.  Välkommen med din förfrågan!

Här följer några typiska kunder.

-Egenföretagare. Ett antal porträtt att variera med på Linked In, cv, hemsida och i sociala medier.

-Företag. Nya personalbilder till hemsidan, och ev några extra på Vd. Varje anställd får välja bild vid fotograferingen och det finns sminkös på plats.

-Styrelse. Gruppbild och enskilda porträtt. Sminkös finns på plats.

-Konferens. Ni behöver under kort tid ta många bilder för internt bruk. Ev riggas flera fotostationer med samma ljus och ytterligare fotografer kopplas in. Ingen sminkös och inget bildurval på plats.  Fotografen väljer bilder vid hemkomst.

-Redaktionellt. Vi välkomnar även redaktionella uppdrag för kund- och branschtidningar.

 

Sthlm Portrait Factory grundades 2018 av Fotograf John Gripenholm för att kunna erbjuda högkvalitativa porträtt direkt mot privatpersoner, företag och organisationer. John har jobbat med porträtt, mode och reklam i över 20 år och varit representerad av agenturer i Sverige, Tyskland och England. Ett flertal utvalda fotografer ingår i Sthlm Portrait Factorys team. Liksom hår/make med lång erfarenhet i branschen.

© STHLM PORTRAIT FACTORY 2020